Resmi sitesi=
http://www.atauni.edu.trÜniversiteyi yeni kazanan arkadaşlara uyarı!!1- Eve çıkmak için acele etmeyin biraz arkadaş çevrenizi ve üniyi tanıyın çünkü arkadaş çevresi ilk yıllar çok değişik olur.
2- Üniversitenin ve ortamın bulursanız kötü yönlerini ki illaki kötü diyecek birşeyler bulursunuz kafanıza takmayın aksi taktirde derslerinize ve çalışmanıza yansıyacaktır.
3- İpi baştan sıkı tutun arkadaşlar birinci sınıfta ne kadar az alttan dersiniz olursa o kadar rahat edersiniz(tıp ve diş hariç alttan ders gibi bir şansınız yok)
4- Çok kişi tanıycaksınız farklı yerlerden belki ülkelerden insan sarrafı olacaksınız ilk başta sakın kimseye güvenmeyin arkadaş olun ama samimi olmayın
5- Paranız kısıtlı olacağı için harcamalarınıza dikkat edin ne kendinizi ne ailenizi sıkıntıya sokun
6- Hocalarınızla diyologlarınızı ne kadar iyi yaparsanız size o kadar yardımcı olurlar
7- Özellikle kampüs içinde dolanan kredi kartı temsilcilerine sakın kanmayın
8- Bilmem kaç taksitle kitap seti satanları sakın kaale almayın taksit işine girmeyin
9- Siyasi görüşünüzü her ortamda açık açık dile getirmeyin çünkü hem fişlenmeye en müsait ortam üni.dir hemde insanların o fikir hakkında ne düşündüğü kimlere ! senin hakkında neler anlattığını bilemezsin
Erzurum öğrenci açısından yaşanabilir ucuz bir şehirdir. Üniversiteye ulaşım sıkıntısını yaşamazsınız hiçbir semtinde... FAKÜLTELERBayburt Eğitim Fakültesi
İletişim Fakültesi
Diş Hekimliği Fakültesi
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Eczacılık Fakültesi
Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi
Fen Edebiyat Fakültesi
Mühendislik Fakültesi
Güzel Sanatlar Fakültesi
Tıp Fakültesi
Hukuk Fakültesi
Veteriner Fakültesi
İlahiyat Fakültes
Ziraat FakültesiResimleriAtatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi önünden Rektörlüğe doğru çekilmiş bir fotoğraf...Kampüs girişRektörlükGenel
kampüs
Atatürk üni. öğrencilerinden ERZURUM için yorumlar:1,kişi == Ben aklımda kaldığı kadar cevaplayayım soruları.Erzurum'un en meşhur caddesi cumhuriyet caddesi.Öğrenciler genelde yenişehirde oturur(en azından benim arkadaşlarımgull)kiralar 300-350 gibi orda.Çaykara daha yakın cumhuriyet caddesine ama kiralar 400-450 ye çıkar.Yenişehirin üniye yakın olan tarafında oturursan yürüyerek gidebilirsin üniye.eğer uzak tarafında oturursan vay haline..bildiğim kadarıyla bi tek 20 gidiyo ve o da yarım saatte bi geçiyo.Çaykarada ulaşım daha kolay.10 dk da bi üni otobüsü geçer.
kampüse gelince halı saha var korkmagullcafe, market, tenis kortu, cafe de cinema öteki kampüs elemanlarıgull:D
Arkadaşlar yanlış bişi sölediysem düzeltin.Elimden geldiince yardımcı olmaya çalıştım...
2,kişi==bende şunu ekleyim:
eğer ew tutp arkadaşlarnla kalmak istiosan erzrmlu bi arkadşn olsn mutlaka yardımcı olcak, çünk öğrenciye ew wermeyi hiç sewmiolar birsürü şartları oluo (ewe erkek kız gelmicek,gürültü olmıcak,..gibi) ha birde kaç kişi kalıcaksnz die sorup kirayı kişi sayısına göre ayarlıolar..
bilmiorm yanlışmıym ama biz ew ararken bu tür sorunlarla karşılaştk...
ayrıca ulaşım yenişehir alt yoldan çok zor walla hergn geç kalıorz
o 14 A kabusumuz oldu çok maceramız war yani
3,kişi==Atatürk Üniversitesi Kampüsü Oldukca Geniş Bir ALana Sahiptir...Sinema,Cafe,Bowling,Lokan ta Vs.. Şeyler Öğrenciye Uygun Olarak Hizmet Vermektedir...Cumhuriyet Caddesinden Üniversite/Kampüs'e Her 5 Dakkikada Bi Araba Geçmektedir..
4,kişi==yurt yeterli bence.yurtların içinde merkezi cafeterya var.fakültelere ulaşım kolay.yurtların içinde kuaför,terzi,pastane,foto kobici herşey var.merkezi cafeteryada yurttan verilen fişlerle yemek yiyebiliyosunuz kız erkek karışık.Erzurumun en ünlü caddesi Cumhuriyet Caddesi.Erzurumda geçinmek zor değil.Caddeye yürüyerek gidebilirsin ama kışın dolmuşla.Erzurum küçük ama güzel bir yer.ben yeni bitirdim üniversiteyi ama yüksek lisansa gitcem erzuruma.sorularınız olursa yine yardımcı olurum.